Arsenal BiH SC | Forum

Registracijski Ugovor



Registracijom na ovaj forum pristajete na slijedeće uvjete: nećete postavljati (postati) sadržaj koji je lažan, uvredljiv, pogrdan, vulgaran, uznemirujuć, nepristojan, prijeteći, nećete koristiti govor mržnje, provocirati, nećete koristiti seksualne aluzije koji bi mogle biti uvredljive, nećete zadirati u privatnu sferu korisnika (javno objavljivati privatne podatke ostalih forumaša), nećete postavljati materijal za odrasle ili slične koji krše državne zakone BiH nećete koristiti duple nickove (klonove), ni zadirati u političke teme.

Također pristajete da nećete postavljati materijal koji je zaštićen autorskim pravima osim u slučaju kada vi posjedujete autorska prava na postavljeni materijal ili imate pisani dokaz (pristanak) vlasnika za korištenje navedenih autorskih prava, i da ćete kod kopiranja tekstova sa drugih stranica obavezno staviti izvor teksta. Spam, flooding (zatrpavanje foruma) reklamiranje, lančana pisma, piramida prijevare, salijetanje (dosađivanje) također je zabranjeno na forumu.

Službeni jezici na ovom forumu su: bosanski, hrvatski i srpski, uz eventualnu upotrebu stranih jezika ako se za time ukaže potreba. Također napominjemo da je na forumu dopušteno i latinično ćirilično pismo.

Primite na znanje da je nemoguće da administratori ili vlasnici foruma provjere i potvrde ispravnost svakog posta. Molimo vas da zapamtite da mi ne vršimo aktivni i stalni monitoring (nadgledanje) postavljenog (postanog) materijala i nismo odgovorni u slučaju da se pojavi neprimjereni sadržaj. Mi ne garantiramo za tačnost informacija koje se prezentiraju na forumu. Postane poruke izražavaju mišljenja autora koji ih posta, a ne nužno i mišljenja ovog foruma, njegove administracije ili vlasnika ovog foruma. Svako ko smatra da je određeni postani materijal na neki način neprikladan, poziva se da o tome odmah obavijesti administratore ili moderatore ovog foruma. Administracija foruma zadržava pravo da u razumnom vremenskom roku nakon prijave odstrani sporni materijal sa foruma ako zaključe da je takvo što potrebno. Međutim, kako se radi o manualnom procesu, molimo vas da razumijete da administracija foruma možda neće moći odmah odstraniti ili editirati sporni postani materijal. Isto vrijedi i za informacije koje se nalaze unutar korisničkog profila.

Korisnici foruma su odgovorni za sadržaj koji postaju na forumu. Nadalje, pristajete da oslobađate odgovornosti vlasnike foruma, web- stranice koje surađuju s forumom i njegovu administraciju. Vlasnici foruma također zadržavaju pravo da otkriju vaš identitet (ili neke druge informacije koje se nalaze unutar foruma) u slučaju da se pojavi službena prijava ili u slučaju da se pokrene pravni postupak koji proističe iz situacije koja je izazvana korištenjem ovog foruma.

Kada se registrirate, imate mogućnost odabira svojeg korisničkog imena (username). Savjetujemo vam da korisničko ime bude primjereno. Pristajete, nakon što se registrirate i počnete koristiti svoj korisnički račun (user account), da nećete nikad nikome dati informacije o svom passwordu u svrhu zaštite vašeg identiteta i u svrhu provjere točnosti podataka. Također pristajete da se NIKAD nećete koristiti tuđim korisničkim računom (user accountom) iz bilo kojeg razloga.
Preporučujemo vam da koristite kompleksne i unikatne passworde za svoj account kako bi spriječili potencijalnu krađu vašeg accounta.

Nakon što se registrirate na ovaj forum, moći ćete popuniti detaljni profil. Vaša je odgovornost da to učinite postavljajući točne (ispravne) podatke. Bilo koja informacija za koju vlasnik ili administracija foruma utvrdi da je netačna ili vulgarne prirode biti će odstranjena, sa ili bez prethodne najave. Pripadajuće sankcije mogu tada biti primjenjene.

Svakim vašim postom, prati se vaša IP adresa kako bi u slučaju neprikladnog izražavanja mogli biti banirani od strane foruma ili kako bi se kontaktirao vaš ISP. Ovo vrijedi samo u slučaju većih kršenja pravila foruma.

Također napominjemo da naš software postavlja cookie, tekstualni file koji sadrži djeličke informacija poput vašeg korisničkog imena ili passworda u vašem browser cacheu. Ovo se koristi samo u svrhu opcije logiranja ili odlogiranja sa foruma. Software ne prikuplja niti proslijeđuje bilo kakve informacije sa vašeg računara.

Privacy Policy

Arsenal-BiH.com je potpuno nezavisan od Arsenal Football Club iz Londona i predstavlja oficijelnu stranicu Udruženja Navijača Arsenala Bosna i Hercegovina (Arsenal Supporters Club Bosnia) .

Posjetom naše stranice, vi se obavezujete da ćete poštovati pravila naznačena u ovom dokumentu. Arsenal-BiH.com omogućava svojim korisnicima i posjetiocioma praćenje svih dešavanja u Fudbalskom Klubu Arsenal London.

Sve vijesti su prevodi sa engleskog jezika i Arsenal-BiH ne snosi odgovornost za tačnost ili pouzdanost ovih informacija. Arsenal-BiH zadržava puno pravo na sve tekstove iz dijela Glas Topnika koji su pisani od strane naših članova. Preuzimanje ovih tekstova ili bilo kojeg drugog sadržaja sajta bez neophodne dozvole se smatra krivičnim djelom i počinioci mogu biti podloženi sudskoj prijavi.

Arsenal-BiH nije direktni vlasnik svih slika na stranici ali zadržava prava na svu grafiku sajta. Grb Arsenala FC je vlasništvo Arsenal FC Plc. London UK i podliježe autorskim pravima. Zvanični logo Arsenal-BiH je vlasništvo Udruženja Navijača Arsenala BiH i također podliježe autorskim pravima.Zabranjena je upotreba ovog grba u bilo kakve svrhe bez dozvole Udruženja.

Ukoliko smatrate da je Arsenal-BiH na bilo koji način povrijedio vaša autorska prava, molimo da nas pod hitno kontaktirate preko naše kontakt stranice.