(VIDEO) Wenger se zahvalio navijačima

(VIDEO) Wenger se zahvalio navijačima
14. Maja 2011. Komentari isključeni za (VIDEO) Wenger se zahvalio navijačima Zadnje novosti Redakcija

wengeratvo

Arsène Wenger se zahvalio navijačima Arsenala na fantastičnoj podršci ove sezone.

U sezoni koja je mnogo toga obećavala, a nije rezultirala niti jednim trofejom navijači su vjerno bodrili svoj tim bilo da su u pitanju gostujuće utakmice ili domaće utakmice na uvijek popunjenom Emiratesu.

Wengerov tim bio je najbliži osvajanju Carling kupa ,a bili su vrlo konkurentni i na ostala tri fronta sve do same završnice sezone kada je usljedila serija loših rezultata, remija i neočekivanuh poraza.

Francuski stručnjak je veoma zahvalan  navijačima i odaje im veliko priznanje na podršci koju su pružali njemu i njegovim igračima.

Pred posljednju domaću utakmicu koju Arsenal igra sutra protiv Aston Ville Wenger je izjavio:

“Smatram da su navijači bili fantastični pružili su veliku podršku ekipi. Želimo im sve najbolje u ovoj pauzi nakon sezone i zahvalit im se na pruženoj podršci koju su nam pružali tokom sezone. Nadamo se da će tako biti i u narednoj sezoni.”

“Mislim da mogu biti ponosni na ovu ekipu i klub, iako nismo uspjeli osvojiti trofeje koje smo svi željeli ove sezone. Vjerujem da oni koji prate klub mogu biti ponosni na svoj klub.

“Prije svega moraju imati povjerenje u ovaj tim. Vjerujem da smo dobro radili tokom sezone, protiv Manchester Uniteda smo igrali sa vrlo mladom i dobrom ekipom koja je izgledala zaista uvjerljivo. Imajte povjerenje u ovaj tim i vjerujte nam da ćemo dodati timu ono što je potrebno.”- završio je Wenger.

 

 

 Oznake