Nasri u kadru za Liverpool

Nasri u kadru za Liverpool
20. Augusta 2011. Komentari isključeni za Nasri u kadru za Liverpool Igrači Redakcija

Arsene Wenger se pred utakmicu sa Liverpoolom osvrnuo na status Samira Nasrija u ekipi. Wenger je istakao da će Nasri biti u konkurenciji za utakmicu sa Liverpoolom.

Francuz je vrlo diplomatski pričao o Nasriju i Wengerove riječi između redova govore da Nasri ovih dana vjerovatno napušta klub.

Wengerovu izjavu vam donosimo u nastavku teksta pa prosudite sami.

“Ako Samir danas bude igrao protiv Liverpoola imat će priliku da pokaže koliko je odan klubu.Nikad nisam dovodio u pitanje njegovu ljubav prema klubu, ali isto tako svi smo mi profesionalci”, rekao je Wenger.

“U utorak je bio suspendovan, a da nije bilo tako sigurno bi igrao, danas je  konkurenciji  za utakmicu sa Liverpoolom.

“Šta će se desiti nakon toga? Ne znam. Svi mi obavljamo svoj posao u klubu do zadnjeg dana u tom klubu – sve ostalo su špekulacije. To nas ne bi trebalo ometati u našoj predanosti poslu kojeg radimo.

“Nasri je u ekipi. Ako ja tako odlučim on će igrati ako odlučim drugačije neće. Kada ste profesionalci morate igrati sve do zadnjeg dana.

“Gdje sam god radio u životu radio sam do zadnje sekunde dok sam bio tamo. Obavljao sam svoj posao pošteno i uredno. Ovog mjeseca je dobio platu od Arsenala i recite mi zašto ne bi igrao danas ?” 

Oznake