Wenger: Naslov nećemo osvojiti zbog početka sezone i Svjetskog prvenstva

Wenger: Naslov nećemo osvojiti zbog početka sezone i Svjetskog prvenstva
15. Marta 2015. Komentari isključeni za Wenger: Naslov nećemo osvojiti zbog početka sezone i Svjetskog prvenstva Brze Vijesti,Utakmice,Zadnje novosti Mario Brnadić

arsene_wenger_shakhtar

 

“Jedna od Giroudovih vrlina je da pozitivno odgovori na klupu. To je igrač koji je s 23 godine igrao 3. francusku ligu, a postao je međunarodna klasa”

Naš tim je s 3:0 svladao inače solidni West Ham u 29. kolu Premier lige i došao na samo šest bodova zaostatka za vodećim Chelseajem, no momčad sa Stamford Bridgea ima dvije utakmice manje.

“U ovom trenutku mislim da ne možemo biti prvaci. Pobijedili smo u posljednjih osam od devet utakmica i danas smo puno bolja momčad nego na početku sezone. Ispali smo iz utrke baš na startu kada smo od šest susreta dobili samo jedan, a puno smo patili i nakon završetka Svjetskog prvenstva jer mnogi neko vrijeme od umora nisu bili spremni igrati”, rekao je Arsene Wenger nakon pobjede pa posebno nahvalio Girouda koji je zabio jedan gol, prvi:

“Jedna od njegovih vrlina je da pozitivno odgovori na klupu. To je igrač koji je s 23 godine igrao 3. francusku ligu, a postao je međunarodna klasa. Nitko mu nije izvukao crveni tepih i za to treba mentalna snaga”, zaključio je Wenger uz uvjerenje da Arsenal u utorak može proći u četvrtfinale Lige prvaka, iako je zaostatak za Monacom 3:1 iz prve utakmice osmine finala s Emiratesa.

Oznake