Zvanicno – ASC Bosnia priznat od Arsenal FC!

Zvanicno – ASC Bosnia priznat od Arsenal FC!
18. Novembra 2008. Komentari isključeni za Zvanicno – ASC Bosnia priznat od Arsenal FC! Zadnje novosti Redakcija
asc_bosnia_red_small.jpg

Sa velikim ponosom i radosti objavljujemo da je Udruzenje Navijaca Arsenala Bosna i Hercegovina i zvanicno priznato kao 'Arsenal Supporters Club' od strane Arsenal FC! Nasa skoro jednogodisnja borba sa birokratijom i papirologijom se konacno isplatila!

Ovim je ASC Bosnia i zvanicno postalo prvo zvanicno udruzenje navijaca nekog inostranog kluba na prostorima Bosne i Hercegovine. Nesto sto je pocelo u kao 'hobi' se pretvorilo u ozbiljno udruzenje koje ce nadamo se privlaciti i sve naredne generacije simpatizera Arsenala na ovim prostorima.

Pravi posao tek pocinje! Od prikupljanja clanarina, preko izrada pecata i clanskih kartica, do organizacije prve svecane skupstine…sve su to stvari koje moramo organizovati i nece biti lagano. Ali za sada, uzivajmo u svom uspjehu jer ipak nije mala stvar!

Za kraj bih zelio i zvanicno da se zahvalim Mirzi Muhicu – Gunneru koji je na sebe preuzeo teret oko gotovo svih stvari kada je u pitanju osnivanje Udruzenja i priznavanje od strane Arsenala. Mirza hvala ti ;)…