Twitter feed
Postani clan

Tony Colbert

tony_colbert IME I PREZIME: Tony Colbert
POZICIJA: Kondicioni trener
DATUM ROĐENJA: 29. Maj 1963, Paddington, UK
DATUM DOLASKA U ARSENAL: Juli 1998

Tony Colbert je čovjek kojeg veliki broj igrača Arsenala nikada neće zaboraviti! Prije nego se bilo koji igrač može priključiti ostatku ekipe kada se oporavljaju od povrede, moraju proći strogi režim kojim ih Tony pripremi i za najveće napore profesionalnog fudbala.

Arsenal je u zadnjih par sezona poznat po postizanju golova pred kraj utakmice što pokazuje odličnu fizičku spremnost igrača. Upravo Tony je čovjek koji se brine o tom aspektu tima. Njegov rad je posebno izražen tokom priprema gdje tonz koristi svo svoje iskustvo u namjeri da sa fizičke strane, pripremi tim na najbolji mogući način.

Prije dolaska u Arsenal, Tony je radio sa velikim brojem sportskih ličnosti kao lični trener. Također je imao redovna predavanja na temu zdravog življenja i aktivnosti ispred raznih zdravstvenih i gimnastičkih organizacija.

Mnogi navijači nisu ni znali previše o Tonyu sve do februara 2009 kada je Eduardo nakon dugo očekivanog povratka na teren i postizanja gola, taj gol upravo posvetio Tonyu i čak ga je i proslavio s njim.

 

 

Posted in Trenersko osoblje