Capello pozvao Walcotta i Gibbsa

Capello pozvao Walcotta i Gibbsa
29. Augusta 2010. Komentari isključeni za Capello pozvao Walcotta i Gibbsa Zadnje novosti Redakcija
Fabio Capello je objavio spisak 24 igrača reprezentacije Engleske koji će se suprostaviti Bugarskoj i Švicarskoj u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine, a na tom spisku su se našla i dvojica igrača Arsenala, Theo Walcott i Kieran Gibbs.

Engleska će 3. septembra ugostiti Bugarsku na Wembleyu, dok će 7. septembra odigrati u Bazelu utakmicu protiv Švicarske.

U pripremnoj utakmici pred kvalifikacije protiv Mađarske, debitovao je Kieran Gibbs, kao i Jack Wilshere, međutim on se ne nalazi na Capellovom spisku, već na onom reprezentacije Engleske do 21 godine.

Engleska: Scott Carson, Ben Foster, Joe Hart, Gary Cahill, Ashley Cole, Michael Dawson, Kieran Gibbs, Phil Jagielka, Glen Johnson, Joleon Lescott, Matthew Upson, Gareth Barry, Michael Carrick, Steven Gerrard, Adam Johnson, James Milner, Theo Walcott, Shaun Wright-Phillips, Ashley Young, Darren Bent, Carlton Cole, Peter Crouch, Jermain Defoe, Wayne Rooney.

Na našem sajtu ćete moći pročitati i izvještaj sa ove dvije utakmice u kojima bi trebali nastupiti naši igrači, Walcott i Gibbs.

Oznake