Obavještenje Udruženja navijača Arsenala – BiH

Obavještenje Udruženja navijača Arsenala – BiH
23. Novembra 2013. Komentari isključeni za Obavještenje Udruženja navijača Arsenala – BiH Arsenal-BiH,Zadnje novosti Mustafa Kahvedžić

Pozivamo sve Topnike iz Tuzle, Banja Luke, Sarajeva, Zenice, Bijeljine, Gračanice, Mostara, Bihaća i drugih naših gradova da posjete našu sekciju na forumu pod nazivom Okupljanje Goonera (http://arsenal-bih.com/forum/index.php?board=35.0), kako bi organizovali Okupljanja i zajedničko gledanje utakmica Arsenala.

Želimo da se okupite u što većem broju i poželjno je da svi prisutni ili bar većina njih ima neko obilježje Arsenala (šal,kapu,majicu,dres,trenerku itd.)

Također je vrlo bitno da nam pošaljete slike sa tih okupljanja na mail udruzenje@arsenal-bih.com Najbolje slike ćemo poslati u Arsenal FC i one će biti objavljene u jednom od Arsenalovih matchday programa (časopis se distribuira na Emiratesu na dan utakmice).

Slobodno komentarišite ukoliko ste zainteresovani za okupljanja u vašem gradu, kontaktirajte jedni druge, dogovarajte se, a za lakšu komunikaciju oko termina i mjesta okupljanja koristiti ćemo forum i teme na gore navedenom linku. Za one u čijim gradovima se po prvi put održava ovo okupljanje poželjno je i da razmjene brojeve telefona. O ostalom više na forumu. Vidimo

Dio e-maila pristiglog na adresu našeg Udruženja:

” If you are able to provide us with photographs of one of your events or when you are all watching a match as a group, together , it would be great for us to include in a Club Culture page in a future Match Programme. Kind Regards Jill”

Povodom ove akcije našeg Udruženja zasada su organizirana okupljanja u dva grada:

Tuzla: 08. decembar (nedjelja) – Arsenal vs Everton (facebook event: https://www.facebook.com/events/1380195522229508/?ref=22 )

Sarajevo: 14. decembar (subota) – Manchester City vs Arsenal (facebook event: https://www.facebook.com/events/637958342933687/ )

Pridružite nam se.

Oznake