Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Arsenal-BiH.com je potpuno nezavisan od Arsenal Football Club iz Londona i predstavlja oficijelnu stranicu Udruženja Navijača Arsenala Bosna i Hercegovina (Arsenal Supporters Club Bosnia) .

Posjetom naše stranice, vi se obavezujete da ćete poštovati pravila naznačena u ovom dokumentu. Arsenal-BiH.com omogućava svojim korisnicima i posjetiocioma praćenje svih dešavanja u Fudbalskom Klubu Arsenal London.

Sve vijesti su prevodi sa engleskog jezika i Arsenal-BiH ne snosi odgovornost za tačnost ili pouzdanost ovih informacija. Arsenal-BiH zadržava puno pravo na sve tekstove iz dijela Glas Topnika koji su pisani od strane naših članova. Preuzimanje ovih tekstova ili bilo kojeg drugog sadržaja sajta bez neophodne dozvole se smatra krivičnim djelom i počinioci mogu biti podloženi sudskoj prijavi.

Arsenal-BiH nije direktni vlasnik svih slika na stranici ali zadržava prava na svu grafiku sajta. Grb Arsenala FC je vlasništvo Arsenal FC Plc. London UK i podliježe autorskim pravima. Zvanični logo Arsenal-BiH je vlasništvo Udruženja Navijača Arsenala BiH i također podliježe autorskim pravima.Zabranjena je upotreba ovog grba u bilo kakve svrhe bez dozvole Udruženja.

Ukoliko smatrate da je Arsenal-BiH na bilo koji način povrijedio vaša autorska prava, molimo da nas pod hitno kontaktirate preko naše kontakt stranice.