Arsenal-BiH – Nove Majice!‏

Arsenal-BiH – Nove Majice!‏
25. Juna 2009. Komentari isključeni za Arsenal-BiH – Nove Majice!‏ Arsenal-BiH Redakcija

(Napomena ovo  je probni primjerak crvene majice,  naručene majice će biti mnogo kvalitetnije urađene i biti će od 100% od pamučne)

Poštovani obavještavamo Vas da je počela narudžba novih Arsenal BiH Majica!!

Udruženje Navijača Arsenal BiH vam sa ponosom predstavlja novu garnituru ljetnih majica sa tematikom Arsenal-BiH! Ovo je prva garnitura koja se naručuje isključivo preko Udruženja čiji članovi će dobiti dodatni popust na cijene.

Majice će biti dostupne u tri različite boje:

1- Crvena sa bijelim slovima
2- Bijela sa crvenim slovima i
3- Crna sa zlatnim slovima

Možete naručiti koliko želite primjeraka u različitim bojama.

Što se tiče cijene, nažalost cijena nije konačna i ona zavisi isključivo od broja narudžbi. Ono što vam možemo garantovati je da majica za nekog ko nije član Udruženja neće koštati više od 20 KM (sa poštarinom), dok će članovi Urduženja dobiti popust od 20% na konačnu cijenu.

Narudžbe se vrše tako što se pošalje mail na adresu udruzenje@arsenal-bih.com sa sljedećim podatcima:

1. Ime i Prezime
2. Adresa na koju će majica biti poslana
3. Broj članske kartice (ukoliko ste član Udruženja)
4. Boja majice i veličina (npr: bijela L, crvena L, crna XL)
5. Broj komada (npr: 3 bijele, 2 crvene i 1 jedna crna)

Majicu možete naručiti već sada, a rok za nrudžbu će biti 10 dana počevši od danas (25. Juni 2009). Dakle konačni datum za narudžbu je 05. Juli 2009. Narudžbe se NEĆE primati nakon ovog datuma!

Kada se završi proces narudžbe bit ćete obaviješteni o cijeni putem maila i foruma i sve što ostaje da se uradi jeste da se taj uznos uplati na žiroračun udruženja sa naznakom “Uplata za majice” (broj žiroračuna 1610000076410015)

Kao što smo ranije napomenuli, svi članovi Udruženja ostvaruju popust od 20% što je odlična prilika za sve vas koji se niste učlanili u Udruženje još uvijek, da to sada uradite (http://www.arsenal-bih.com/arsenal-bih/postaniclan.html)

komentare i pitanja možete postaviti na ovoj temi na forumu: http://arsenal-bih.com/forum/index.php/topic,1483.msg45570.html

Oznake