Ramsey potpisao novi ugovor

Ramsey potpisao novi ugovor
1. Jula 2009. Komentari isključeni za Ramsey potpisao novi ugovor Igrači Redakcija

Arsenal je danas na svom službenom sajtu sa zadovoljstvom saopštio da ja mladi Aaron Ramsey potpisao novi dugogodišnji ugovor sa klubom.

Ramsey (18) je u Arsenal stigao iz Cardiff Citya prošlog ljeta i imao je solidan doprinos u svojoj debitantskoj sezoni za Arsenal, upisao je 22 nastupa za Topnike u svim takmičenjima.

Ramsey je u Premier Ligi nastupio 9 puta ,a u Ligi Prvaka je zabilježio 6 nastupa, u pobjedi od 5-2 protiv Fenerbahcea u oktobru je postigao i svoj prvi pogodak za Arsenal.

Aaron Ramsey debitovao je za reprezentaciju Walesa sa samo 17 godina protiv reprezentacije Danske u novembru, a do sada je za  reprezentaciju nastupio 6 puta. Postao je i najmlađi član U-21 selekcije Walesa  u Augustu 2007 godine u pobjedi protiv vršnjaka iz Švedske od 4-3.

Mladi veznjak je napredovao kroz sve omladinske kategorije Cardiff Citya. Krajem Aprila 2007 protiv Hull Citya postao je najmlađi igrač koji je ikada nastupio za Cardiff  sa samo sa 16 godina i 124 dana čime je srušio rekord Johna Toshacka.

Ramsey je za Velšane upisao 22 nastupa,a sa klupe je počeo i Finale FA Cup-a protiv Portsmoutha na Wembleyu.

Arsene Wenger je nakon potpisivanja novog ugovora sa Ramseyem izjavio:

“Zadovoljni smo što je Aaron potpisao novi, dugogodišnji ugovor.On je imao dobar doprinos u svojoj prvoj sezoni i pokazao da je veoma inteligentan i kvalitetan igrač. On ima samo 18 godina i radujemo se njegovom napretku sa nama i godinama koje dolaze.”

Oznake