Twitter feed
Postani clan

Wenger – Potrebna su nam najmanje četiri centralna beka

Kako se bliži početak nove sezone, tako i menadžer Arsenala, Arsène Wenger razmatra “mnoga imena” na poziciji centralnog beka, kako bi dodatno pojačao svoju ekipu.

Nakon što su Sol Campbell, William Gallas i Mikael Silvestre napustili Arsenal, jedini novi igrač koji je stigao na poziciji centralnog beka je Laurent Koscielny iz Lorienta. Johan Djourou se vratio nakon što je cijelu prošlu sezonu proveo izvan travnjaka zbog povrede, te sa Thomasom Vermaelenom i novopridošlim Koscielnyem čini trojac sa kojim Wenger trenutno raspolaže u zadnjoj liniji.

Wenger priznaje da mu je prošle sezone bilo potrebno pet centralnih bekova, tako da je u potrazi za još jednim, kako bi ga dodao momčadi prije isteka prelaznog roka. Ali, za sada Francuz je šutljiv kada su u pitanju nova imena.

“Neću vam dati nikakva imena,” rekao je. “Ima dosta imena koje razmatramo i analiziramo. Gledamo na financijske mogućnosti i tehnički potencijal. Ali za mene je nemoguće da izađem sa nekim imenom.

“Mi smo još uvijek u potrazi, jer smo trenutno na samo tri centralna beka, a vidjeli smo prošle sezone da nam je bilo potrebno pet. Smatram da nam treba najmanje četiri, jer imamo neke druge igrače koji mogu odgovoriti toj poziciji, ali i dalje ostajemo u potrazi za novim,” zaključio je menadžer.

Tagged with: , , ,
Posted in Zadnje novosti