Twitter feed
Postani clan

Wenger: Nakon drugog pogotka utakmicu smo bez problema priveli kraju

Trener Arsenala Arsene Wenger nije skrivao oduševljenje nakon pobjede nad Partizanom u Beogradu u okviru drugog kola Lige prvaka, ali je istakao da je bio zabrinut nakon izjednačenja.

“Partizan nas nije iznenadio, jer je odigrao baš kako smo i očekivali.Veoma mi je drago da smo se uspjeli vratiti nakon primljenog gola.Nakon drugog pogotka utakmicu smo bez problema priveli kraju”, rekao je francuski stručnjak.

Wenger je pohvalio golmana Partizana Vladimira Stojkovića, ali i prvog golmana Arsenala u ovom susretu – Lukasza Fabianskog.

“Zadovoljan sam njegovim odbranama. Međutim, vidjećemo ko će u budućnosti biti naš prvi golman. To zavisi i od toga kako će se oporavljati Almunija. Ipak, Fabianski će biti odličan golman u budućnosti“, istakao je Wenger.

Wenger je pohvalno govorio i o navijačima Partizana, pohvalivši ih za odličnu podršku koju su pružili svom timu.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević priznao je da je lononski tim ipak kvalitetniji.

“Žao mi je, moglo je završtiti i drugačije, ali je Arsenal pokazao da je bolji tim. Ključni trenutak je bio crveni karton. Treško je protiv Arsenala igrati i sa jedanaest igrača, a kamoli kada imate deset fudbalera na terenu“, rekao je Stanojević, koji nije imao zamjerki na suđenje.

Stanojević je istakao da crno-bijelima predstoji borba s portugalskom Bragom za plasman na treće mjesto, koje vodi u Evropsku ligu.

Tagged with: , , ,
Posted in Zadnje novosti